Intentieverklaring voorbeeld downloaden
Intentieverklaring voorbeeld

Onderaan deze pagina vindt u een gratis intentieverklaring voorbeeld om te downloaden.
Is deze intentieverklaring voorbeeld bindend voor een werkgever? De werkgever geeft alleen een intentie af.
In principe kunt u dus geen rechten ontlenen aan een intentieverklaring. Soms staat dat vermeld in de verklaring. De werkgever legt zich juridisch niet vast. De werkgever kan terugkomen op zijn intentie om u aan te nemen omdat bijvoorbeeld de organisatie is veranderd. Ook kan het zijn dat het bedrijfsresultaat veel slechter is geworden door een slechtere economie. Verder kan het zijn dat u uw werk niet uitvoert zoal afgesproken.

Houdt uw werkgever zich niet aan de intentie, dan kunt u vervolgens niet met de intentieverklaring in de hand een vast contract afdwingen bij de werkgever, ook niet via de rechter. De rechter kan uw werkgever eventueel wel verplichten om een schadevergoeding te betalen. Ten tijde dat de werkgever uw de intentieverklaring gaf heeft hij bij u een bepaalde verwachting gewekt.
Het is de afweging die u zelf moet maken. Het blijft een feit dat u met een intentieverklaring geen garantie heeft, dat uw werkgever uw arbeidscontract ook daadwerkelijk verlengt. Download in ieder geval hier uw intentieverklaring voorbeeld en kijk wat het resultaat is bij uw werkgever. Succes.

Hieronder kunt u klikken op het PDF icoon om het gratis intentieverklaring voorbeeld te downloaden.intentieverklaring-voorbeeld-pdf

 

Intentieverklaring voorbeeld in pdf formaat.